Ева Лонгория разкри тайните на перфектната си визия

Общество

02-11-2014, 20:30

Снимка:

Фейсбук

Автор:

Лили Тодорова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Ева Лонгория: Млада съм за козметични операции

Ева Лонгория ще се жени, иска и деца

Звездата поддържа фигура с джогинг

Красавицата Ева Лонгория, обявена за най-сексапилната жена от мъжкото списание „Максим“, сподели с почитателите си някои от триковете, с които поддържа идеалното си тяло.Актрисата разкри, че основен принос за чудесната й фигура има нейното образование на кинезиотерапевт, пише „Труд“.

Лонгория споделя, че е свикнала да яде органична и свежа храна още от детството си, защото е отраснала в Тексас.Звездата съчетава богатите на фибри зеленчуци като спанак и броколи с ядки и кисело мляко. Тя стои далече от захарта и въглехидратите, благодарение на което не натрупва килограми.Ева Лонгория обаче не е пуританка и си позволява един ден от седмицата, през който да се поглези с любими и вредни за фигурата храни като пица например. Обичайно менюто на красавицата е следното:
Закуска - омлет от белтъците на яйца или пресни плодове.
Обяд - пуйка, пиле, задушени зеленчуци.
Между обяда и вечерята - краставица с лимонов сок, ябълка със сирене, ванилово кисело мляко.
Вечеря - сьомга, задушени зеленчуци.
Ева спортува от дете. Играла е баскетбол, била е мажоретка. За да не омръзне една и съща тренировка, красавицата съчетава тичането, плуването, йогата и различни серии от упражнения. Освен че оформят идеално тялото, тези дейности помагат да освежи и ума си.
Изследванията показват, че тренировките, направени с желание, дават много по-добри резултати от тези, изпълнявани с идеята само да отслабнем.

Ева, на която много често се налага да пътува, е разбрала, че най-добрата тренировка за нея е джогингът. Така вместо да пропуска тренировките си, тя просто излиза и тича. Освен че изгоря калории, това дава възможност да разгледа мястото, където е.Преди да стане известна, брюнетката е била фитнес инструктор, така че знае от какво се нуждае. Тренировките са четири пъти седмично, като актрисата залага на упражненията за оформяне на тялото и ги предпочита пред кардиотренировките. След като загрее с бокс или тичане, Ева изпълнява поредица от упражнения, като прави по 15 повторения на всяко.