31 октомври: Нововъведения, рационализации и ексцентрични решения

Хороскоп

30-10-2014, 17:40

Снимка:

bulgariautre.bg

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Сезонът на затъмненията

Седмицата: Обединени интереси

Слънце в Скорпион, Луна във Водолей. Астрологична картина на деня

Прохладният климат в емоционалния фон ще се запази и днес, освен за онези, които се намират в процес на създаване на нова или обновление на съществуваща романтична връзка. Дори те обаче през следващите дни ще търсят и ще потвърждават интелектуалната съвместимост и възможностите тя да бъде вплетена в съвместната реализация на общите, преди всичко интелектуални и идеологични цели и интереси.

Всъщност емоцията ще присъства, но принципите на свободата, непривързаността и равенството, активирани от Луната във Водолей, обичайно нямат точен адресат. Вероятно ще има и такива, на които им липсва личното отношение и внимание, но като цяло всички ще бъдем далеч по-дружелюбни и контактни, в сравнение с предходните дни, което ще има благоприятен ефект върху общуването и обмена на идеи и информация. Така обстоятелствата през днешния ден ще подкрепят обществения живот, контактите с приятели и съмишленици, удовлетворяването на нашите научни и духовни интереси.

Денят ще премине под влиянието на първата Лунна четвърт, която обичайно поражда емоционално и психическо напрежение поради необходимостта да синхронизираме надеждите и очакванията си с обективните обстоятелства. Стават видими нуждите от корекции в целите и плановете за месеца, както и в методите, пътищата и средствата за тяхната реализация. Тъй като настоящия лунен месец протича под сянката на Слънчево затъмнение, този път корекциите касаят далеч по-продължителни по време и значими по съдържание процеси.

Работа и бизнес
Фокусът на деня следва да бъде насочен към интелектуални, творчески предимно умствени дейности, обсъждане на планове и проекти и търсене на съмишленици за тяхната реализация. Успешно ще се развиват делата на онези, които са склонни да търсят и прилагат, авангардни, нестандартни идеи и методики. Налага се обаче да се концентрираме върху обмислянето и реализацията на вече съществуващи предложения планове и идеи. Онези, които възникват сега вероятно ще срещнат трудности поради последваща проява на скрити за момента препятствия и проблеми.

Здраве, хранене и красота
Ако сте настроени за експерименти, било то във външния вид, хранителния и двигателния режим или лечение на съществуващи здравословни проблеми и желаете да изпробвате нещо ново и различно, то най-добре го направете във втората половина на деня. В сутрешните часове експериментите могат да се окажат не съвсем успешни. Денят е благоприятен за ароматерапия и общи оздравителни процедури за кожата и косата. Подмладяващите грижи също ще имат забележителен и траен ефект. Подгответе кожата като отстраните мъртвите клетки с пилинг или скраб, за да може тя да поеме пълноценно подмладяващите и подхранващи средства.Днес се регулира водния баланс в организма, поради което е желателно да се ограничи приема на течности, както и на млечни продукти-излишното количество вода може да предизвика отоци по тялото.