Какво се случва с Яна и Петко година след брака?

Двамата се чувстват още по-влюбени от преди и напук на жълтите медии се разбират с Мария и Рачков

Двамата тези дни празнуват годишнина от сватбата си. Двамата се ожениха на 20 октомври, след 6-месечна връзка, а 8 месеца по-късно се роди синът им Доменик.

Яна и Петко твърдят, че сега са още по-влюбени от преди.

"Май се оказа, че сме един за друг. Когато я срещнах и си казах - това е моят човек, аз искам да остарея с нея", признава Петко в студиото на "Преди обед". Той се чувства истински късметлия за това, че е участвал в Денсинг старс, където е срещнал Яна. "Това е най-големият ми късмет в живота", казва доскорошният плейбой, през чието легло са минали много известни и не толкова популярни жени.

Двамата твърдят, че нищо не искат да променят в другия и че не се ревнуват.

"Тя е умерено ревнива, но в никакъв случай не изпада в скандали и всичко е нормално. Аз няма от какво да я ревнувам, защото си е при детето в къщи, а в момента, в който реши да излиза е с хора, които познавам от много време. Не ми дава поводи да ревнувам, от което се чувствам много добре", допълва шефът на популярната софийска чалготека.

Яна, която е 15 години по-малка от Петко, не се притеснява от разликата във възрастта им. Тя се възстанови много бързо след раждането и вече започва да преподава танци на деца.

"С Доминик се чувствам много добре и никога не съм била толкова щастлива", чурулика Яна. Тя се разбира много добре и с първия син на Петко от брака му с Мария Игнатова - Виктор. "Той е много миличък, много послушно дете", казва танцьорката.

Петко пък е щастлив, че половинката му не страда от следродилна депресия, гледа си детето и не прави драми от това. Той самият помага като люшка бебето и го приспива, когато се върне от работа. "Понякога се налага да сменям памперси, така че смятам, че се справям добре. Доминик е смехурко, много е усмихнат и много ни зарежда.", допълва Петко.

За него няма разлика между двете му деца, но вижда, че този път е по-осъзнат баща. "Един мъж става осъзнат баща на 35 и при първото дете още не знаех какво се случва. Сега се чувства по-зрял и по-отговорен и имам повече време да се занимавам с Доминик. Но това не означава, че съм по-малко баща на Виктор. И двете си деца си ги обичам страшно много и ще направя всичко възможно да са щастливи", казва Димитров.

Петко разкри още, че Виктор обожава малкия Доминик и е много нежен към него. "Напук на жълтурковците се разбираме много добре и с Мария, и с Рачков - проблеми там няма!", категорични са семейство Димитрови.