Жоро Илиев прогонил Глория в Америка

Певицата искала да го разведе

Подземният бос Георги Илиев е изпратил любовницата си Глория в САЩ през 1998 г. Причината за прогонването й в далечната страна е фактът, че законната му съпруга Мая научава за извънбрачната авантюра на съпруга си.

Магнетичният мафиотски бос и чалга примата Глория имаха почти публичен романс в края на деветдесетте години на миналия век. Двамата са изживели бурна сексуална връзка, от която певицата е извлякла много финансови облаги.

"Жоро се забавляваше с Глория, но никога не е мислил за нещо по-сериозно с нея. Тя обаче имаше други цели и си беше наумила да го разведе", разказват днес от приятелския кръг на убития мафиот.

Амбициозната певица от Две могили е направила всичко възможно законната половинка на Илиев - Мая, да научи за извънбрачната връзка на мъжа си и да му поиска развод. Чалга дивата вече се виждала като новата госпожа Илиева, но плановете й се провалили. Въпреки, че Мая е научила за сексуалните подвизи на съпруга си, тя му простила, а Георги побеснял от подмолното поведение на любовницата си.

Той я наказал, като я екстрадирал по най-бързия начин към страната на неограничените възможности. Илиев набързо уредил визите за Гло и тогавашната й половинка Илия Загоров и ги изпратил "на турне" в Америка за няколко месеца, докато Мая се успокои.

Подземният бос, който се славеше със злопаметния си и отмъстителен характер, така й не прощава на чалга дивата за предателството и голямата й уста. След прибирането си в България пайнерката се опитва по всякакъв начин да се събере отново с Жоро, но той е непреклонен.

"Глория постоянно му досаждаше и му звънеше, като се опитваше да се оправдае за постъпката си, но той така й не й прости и предпочете да се забавлява с по-млади и дискретни момичета. Въпреки многобройните му изневери Жоро винаги е заявявал, че жената в живота му е една и тя се казва Мая", разказват от приятелския кръг на кюстендилеца. Свидетели на взаимоотношенията между Главния и фолкаджийката твърдят, че Гло му посвещава песента "Присъда", която е нещо като проклятие към любимата му съпруга Мая, пише "Всеки ден".