Любо Нейков ляга под ножа

Комикът оперира разширените си вени

Излишните килограми доста задълбочили мъките с вените и Нейков се принудил да търси най-добрия начин да се отърве от болките. За да не му се налага постоянно да търси място да си поседне, Любо се решил на безкръвна операция с лазер.

„Често пъти по време на снимки сме го виждали да сяда, защото краката му са подути и очевидно му е наистина дискомфортно. Явно килограмите отгоре си казват думата и наднорменото тегло, съчетано с липсата на физическа дейност, не се отразява никак добре на състоянието на краката му. Изпъкналите му вени буквално прозират през чорапите и това го караше да се чувства неудобно", споделят от екипа на шоуто.

Нейков се притеснявал, че състоянието му може да се влоши, тъй като кожата на проблемите места в долната част на подбедрицата му започвала да се втвърдява и пигментира.

Не само изпъкналите вени създавали проблеми на актьора. Обездвижването и прекалената консувация на висококалорични храни веднага се отразили и на кръвното му, заради което бившият съратник на Дългия започвал деня с шепа хапове.