28 октомври: По същество !

Слънце в Скорпион, Луна в Стрелец-Козирог

Вторник е ден, в който, искаме или не, ще трябва да се посветим на рутинни дела. След еуфоричното начало на седмицата. днес ще трябва да се приземим в реалността, по възможност успешно и без големи трусове. Сутрешните часове ще ни предоставят възможност да се настроим на делова вълна, да наваксаме някои пропуски, най-вече в информацията и да подредим приоритетите си. И тъй като Луната се движи на празен ход, едва ли ще има действителна причина за пряко взаимодействие с външния свят, така че ще имаме достатъчно време да подредим мислите и делата си.

Ситуацията ще се промени около обяд, когато вече деловото настроение ще се настани трайно в нагласите и мотивите ни за общуване.Рутинните дела ще продължават да ангажират вниманието ни, но акцентът ще се пренесе върху онези, за които носим персонална отговорност. Някои от тях ще изискват спешната ни намеса, поради съкратени в последния момент срокове за реализация. Отнесете се към тези предизвикателства спокойно и методично. Така ще успеете да се справите с всичко.Точно в този момент ще почувстваме и ползата от добре подредения график и степенуваните приоритети в първата половина на деня.

Работа и бизнес
Денят е подходящ за решаването на трудни задачи и работа по проекти, изискващи задълбочена концентрация, които дълго сме отлагали по една или друга причина. Ще имаме търпението да ги доведем до край. Успешно ще се развиват и дейности, изискващи висока лична отговорност, поканата за участие в които може да ни се стори твърде настойчива, дори императивна.Готовността ви да приемете предизвикателството обаче със сигурност ще ви отвори врати към нови професионални и делови постижения.За да успеем да се възползваме максимално от ползотворната делова атмосфера на днешния ден обаче е необходимо старателно да избягваме участието си в шумни и посредствени дискусии.

Здраве, хранене и красота
Денят е активен по своята енергетика и изисква богато и разнообразно хранене.Внесете разнообразие в менюто си с остри и сгряващи подправки- когато Луната преминава през Козирог, есенциалният студ в тялото се повишава и това често води до блокаж на енергията и забавяне на обменните процеси.Преустановете гладуването и провеждането на прочистващи практики, тъй като за да има ефект от тях, организмът следва да бъде в седативно състояние, а днес той е твърде възбуден от мощните енергийни потоци навлизащи в него.Денят е подходящ за укрепване на костите, ставите, ноктите и косата. Забе+лежителен ден за посещение във фризьорски салон-успешни ще бъдат всички процедури, а подстригването на косата ще привлече богатство в живота ви.