Волен Сидеров: Битката на „Атака” е последователна и неотклонна

Лидерът на партията е категоричен, че техните предложения ще са полезни за народа

„Битката на „Атака” е последователна и неотклонна”, заяви председателят на партията Волен Сидеров при откриването на 43-тото Народно събрание.

„Огромната част от българския народ живее зле. Вече действаме и затова сме готови, внесли сме в деловодството 43 законопроекта. Те се отнасят до най-важните въпроси на българския народ”, заяви Сидеров.

„В 43-тото Народно събрание имаме 49 партии, освен „Атака”. Питам – защо когато бяха на власт не подобриха живота на българите, а го влошиха? Този въпрос ще се стоварва от тази трибуна редовно. Ние ще го задаваме редовно. Ще бъдем във функция на коректив”, посочи Волен Сидеров.

Лидерът на „Атака” подчерта, че е крайно време държавите-членки на ЕС да започнат собствена политика на собствените си държави. „Достойните народи на държавите в Европа заслужават достойни лидери. За съжаление, сегашния ЕС не дава такава политика, той трябва да бъде разтурен. Сега това не е така и този ЕС не работи за европейските народи, а против техния интерес. Нашите предложение са полезни за народа, защото огромната част от българите живеят зле”, каза още Волен Сидеров.