Лили Иванова помага на недоносени деца

Примата с бутиков концерт за сдружение “КАУЗА”

Лили Иванова подкрепя сдружение "Кауза" в неговото благотворително начинание. След като се превъплъти в образа на Марлене Дитрих и стана част от специалната фотосесия от кампанията "Да оставим следи", Лили Иванова ще подкрепи финалната инициатива на сдружението с концерт.

На 10-ти ноември от 19 часа в Гранд Хотел София ще се състои финалната за 2014-та година инициатива на сдружение "КАУЗА", под патронажа на Христо Мутафчиев.

На благотворителен търг ще бъдат предоставени за закупуване селекция фотографии на Велислава Каймаканова-Ножарова, една от които е и Лили Иванова в образа на Марлене Дитрих, съобщават от сдружението, пише signal.bg.

Непосредствено след приключването на търга и като жест към участниците в него, ще се състои бутиков концерт на Лили Иванова и музикантите й - Ангел Дюлгеров, Огнян Енев, Веселин Веселинов-Еко, Орлин Цветанов и Росен Ватев.

Благодарение на целогодишното и изключително успешно сътрудничество по време на националното турне на Лили Иванова и този концерт се осъществява отново благодарение на веригата магазини - Лидл България.

С всички приходи от търга и от концерта ще бъде закупено медицинско оборудване за недоносени новородени деца, тежко болни деца и деца с инсулинозависим диабет.

Събитието на 10-ти ноември ще бъде предшествано от изложба с фотографиите от кампанията в градската градина - срещу Народен театър "Иван Вазов", която стартира на 21-ви октомври и ще продължи до 4-ти ноември. Изложбатта ще бъде достъпна за всички.