Благо Джизъса се самообяви за лице на Армани?

Супер суетата на футболиста ражда безумни пиар новини

Футболистът Благой Георгиев се обяви "сензационно" за едно от най-новите лица на модния гигант Armani. Плейбоят, който играе за руския „Амкар" (Перм), реши че е такъв за световната марка след като облече костюми на марката за сезона есен-зима 2014. Спортистът твърди, че облеклата, които той носи са одобрени лично от Джорджо Армани.

Тази информация изглежда съмнителна, тъй като ако Благо е лице на Армани това ще бъде обявено официално, а не чрез пиар каналите на футболиста. Новината в случая се твърди, че идва от клуба, в който играе Благо - странно защо тя е разпространена само в родните сайтове. Та от там го информирали преди няколко седмици ,че "асистенти на италианския моден гуру го търсели за снимки"!!! Не му споменали никакви подробности! Джизъса разбира се се срещнал с хората от Ботуша. Трябвали му няколко разговора и той естествено приел да стане лице на световния бранд! Ето тези смехотворни детайли съдържа горещата клюка за супер суетният Благо Джизъса.

Според информацията идваща от лагера на Георгиев, човекът който направил връзката с екипа на Джорджо Армани, се казва Анна Дирехина. Тя е руски дизайнер, който бил излъчван дори по Fashion TV. През 2013 г. тя снимала за своята марка футболиста и оттам датира познанството им. Та Анна била близка с част от екипа на световния моден майстор. В края на юли тази година тя подхвърлила на колегите си ,че познава спортист, който идеално ще представи новите творения на Армани в Русия.

Заключението ни би било: пълен блъф, на който се вързаха някои светски сайта и вестници. На Благо много му се иска да е лице на Армани, но може би ще продължи просто да си носи костюмчетата на луксозната марка с мисълта, че е лице на модния гуру.