Китайка живяла една седмица в KFC, след като се разделила с приятеля си

Момичето отделило време, за да разсъждава за бъдещето си

Китайката Тан Шен прекарала една седмица в денонощен ресторант на веригата за бързо хранене KFC, след като се скарала с приятеля си, съобщи сп. "Пийпъл". Служителите в заведението в провинция Съчуан се отнесли с разбиране към необичайната си клиентка, тъй като тя редовно поръчвала храна и била платежоспособна. Първоначално 26-годишната Шен не планирала да остане толкова дълго време в KFC .

"Просто влязох да хапна порция пилешки крилца" - обяснила китайката. Сред като се

наобядвало обаче, момичето осъзнало, че й е необходимо време, за да обмисли всичко
и решило да остане в денонощния ресторант. След три дни работниците в заведението за бързо хранене все пак решили да попитат Шен какво става. Тя обяснила, че просто размишлява и си поръчала още една порция печени пилешки крилца. Сътрудниците на KFC твърдят, че Шен изобщо не им е пречила.

"В края на краищата тя бе обикновен клиент, макар и малко странен" - са казали служителите. След като обмислила по-нататъшните си действия, младата жена напуснала ресторанта. "Реших, че е най-добре да напусна града и да поживея при родителите си" - разказала китайката. Тя добавила, че вече започвало да й се гади от фирмения сос, така че нямало смисъл повече да остава във въпросното KFC.