Търсят берачи на малини за Португалия

Приблизителният брой работници е 600

Португалски фирми набират берачи на малини, съобщават от Бюро по труда. Предлаганата работа е за 3 до 4 месеца и трудовите договори ще стартират през февруари 2015 година. Месечно брутно възнаграждение е вариращо от 855€ до 1179€, и се формира от заплата (505€/месечно + средства за храна (4€/на работен ден), бонуси за продуктивност (вариращи от 75€ до 250€/месечно), заплащане за извънреден труд (вариращо от 100€ до 200€/месечно), 1/12 от средствата по време на ваканции/Коледа (83€/месечно), заплащане за неизползван отпуск (41€/месечно). След приспадане на данъци и такси, нетното възнаграждение може да варира м/у 710€ и 910€, в зависимост от описаните допълнителни бонуси, които се получават.
Работното време е 40 часа /седмично, с възможност за извънреден труд и с ротация на почивните дни.

Изискват се физическа издръжливост, завършено средно образование /може и с основно, при опит в такъв тип работа, завършено средно образование /може и с основно, при опит в такъв тип работа/. Ще се предпочетат кандидати с предходен опит в селското стопанство, но не е задължително условие. Приемат се както жени, така и мъже. Желателно е кандидатите да имат ниво на разговорен английски.

Начин за кандидатстване: CV с описание на трудовия опит в селското стопанство (за предпочитане на английски, при невъзможност – на български) в ДБТ по местоживеене или до D.Piryankova@az.government.bg.