Мъж изигра финала от "Мръсни танци" с алигатор

Най-сериозната му травма от влечугите е ухапване по пръста

Безстрашен екскурзовод пресъздаде прочута сцена от култовата лента "Мръсни танци" с алигатор, пише в. "Дейли експрес". Пред погледа и сред виковете на изумени наблюдатели, 29-годишният Ланс Лакрос е извадил хищника от водата на езеро в Луизиана, САЩ, и го е вдигнал над главата си, имитирайки прочутата сцена от филма от 1987 г., в която Патрик Суейзи повдига по същия начин партньорката си Дженифър Грей, предаде БТА.

Ланс Лакрос, който работи като екскурзовод, плува сред алигатори от 9-годишен и неведнъж е изумявал очевидци с опасните си трикове с хищните животни, като например да им подава бонбони с уста. Безстрашният мъж и баща на три деца споделя, че тайната на успеха му се крие в бързите ръце, с които успява светкавично да затвори зейналата паст на алигатора.

Най-сериозната му травма досега е ухапване по пръста. "Не съм непочтителен към алигаторите - не се опитвам да ги извлека извън водната им обител и да се боря с тях. Просто ги вдигам и пускам обратно във водата. Никога не проявявам грубост към тях", казва Ланс Лакрос.