Шокиращо! Семейство получава СМС-си от отвъдното!

Шери била първата, която получила съобщение от обичната си баба...

Роднините на Лесли Емерсън, поставили мобилния й телефон в нейният ковчег след смъртта й, тъй като покойната обичала да изпраща текстови съобщения на любящото си семейство, съобщава Мирър.

Семейството на жената, включително и внучката й Шери Емерсън на 22г., продължили и след смъртта на Лесли, която починала на 58г. в следствие на рак, да изпращат смс-си на мобилният й телефон, за да се справят със своята скръб. Не след дълго семейството започнало да получава съобщения от нея...

Шери била първата, която получила съобщение от обичната си баба от отвъдното: "Бдя над теб, всичко ще се оправи. Продължи напред."

Освен Шери, съобщения от Лесли получили и двамата сина на покойната - Джон, бащата на Шери и Греъм, нейният чичо.

Шери била шокирана, докато семейството на покойната не разбрало, че мобилната компания дала номера на покойната три години след смъртта й на нов клиент, въпреки че от компанията уверили семейството, че този номер няма да бъде използван никога повече.

Новият притежател на мобилния номер мислел, че смс-ите от семейството на покойната са шега на негови приятели, поради което отговарял на съобщенията, докато не разбрал, че този номер е принадлежал на починал човек. Без да осъзнава, новия притежател на мобилния номер се превърнал в жесток шегаджия за семейството на покойната Лесли.

Ето и разказа на Шери:

"Изпратих смс на баба в който и разказвах с какво се занимавам, както правех винаги до сега. Бях ужасена, когато на другия ден по обяд получих отговор на смс-а. През главата ми преминаха множество мисли, като: "Дали е още жива?" След това през главата ми преминаха множество ужасни мисли, че може някой да е изровил гроба й и да е взел телефона. Когато се обадихме на телефонния номер на човека изпращащ смс-ите установихме, че това не е баба, а е човек мислещ, че неговите приятели се шегуват с него. В действителност той е получил номера от мобилната компания без да има вина за това. От компанията дадоха обещание на баща ми след смъртта на баба, че ще закрият номера, така че той да остане завинаги нейн. Баба беше болна от рак и почина за по-малко от година след като диагностицираха болестта й. Това беше много неочаквано за всички нас ето защо продължихме да изпращаме смс-си, както когато беше още жива."

Превод: Стоян Недков