Звезди на Лудогорец раздават автографи във Варна

Спорт

17-10-2014, 15:13

Снимка:

varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Георги Терзиев, Фабио Ешпиньо, Абел Анисе, Върджил Мисиджан, Гийерме Шоко и Жуниор Кишада ще зарадва феновете си по повод първия рожден ден на местния фенклуб на шампионите

Шестима играчи на Лудогорец ще зарадват феновете си във Варна в събота, 18 октомври, по повод първия рожден ден на местния фенклуб на шампионите. Новината съобщава сайтът на клуба.

Георги Терзиев, Фабио Ешпиньо, Абел Анисе, Върджил Мисиджан, Гийерме Шоко и Жуниор Кишада ще раздават автографи в 17,00 ч. в магазин SportVision в Гранд МОЛ Варна. Подобно събитие "орлите" организираха непосредствено преди мача на годината срещу Реал Мадрид в София.

В събота всички фенове на Лудогорец ще могат да си закупят оригинална топка от марката "Umbro", върху която ще имат възможността да вземат автографи от своите любимци. Цената й е 12 лева.

Привържениците ще получат възможността да се възползват от 20% отстъпка за всички продукти от новите колекции на на магазина, в който ще се проведе събитието. Той е и официален партньор на Лудогорец.