Зала за тренировки по бокс и кик бокс отвори врати в Пловдив (СНИМКИ)

Спорт

17-10-2014, 13:19

Снимка:

СК Терес

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

В СОУ "Константин Величков"

В началото на октомври отвори  врати за тренировки по бокс и кик бокс ремонтираната спортна зала на училище СОУ "Константин Величков" гр. Пловдив. Вътрешния ремонт на залата е осигурен от СК Терес, който ще провежда тренировки в помещението. А санирането и подмяната на дограмата се финансира по европейски проект.

Спортната зала е с големина около 130 кв.м. и се очаква в нея да тренират над 50 човека на няколко групи в различна възраст. Залата е оборудвана с боксови чували и круши, огледала, съблекални и е напълно пригодена за тренировки по бокс и кик бокс.

СК Терес е осигурил трима български треньори за провеждане на занятията: Златомир Димитров, Ангел Янков и Николай Драганов. И тримата треньори са с дългогодишен стаж като състезатели по кик бокс, не еднократни републикански шампиони и бивши състезатели от нациолания отбор на България. Очаква се често в залата да гостува и представител на украинската школа по кик бокс г-н Сироденко, който е и председател на СК Терес.

Искаме да изкажем специални благодарности на ръководството на СОУ "Константин Величков" и персонално на директорката г-жа Атанасова, за оказаната подкрепа и съдействие, за да може днес тази зала и тренировките по бокс и кик бокс да са факт! Едно дете повече в спортната зала е едно дете по-малко по улиците!, коментираха от СК Терес.