Николета Лозанова си махна силикона!

Макар имплантите й да не са от опасния френски силикон и те издали багажа

Николета Лозанова си е махнала силиконовите импланти. Плеймейтката с един от най-големите бюстове в родния хайлайф е премахнала подобренията по лекарско предписание, съобщава Kliuki.net. Естествените й форми лъснаха на последната й професионална сесия за известна марка дрехи, където Николета Лозанова е по потниче с широко деколте. А под него – нищо!

Според запознати премахването на пищния бюст се наложило по медицински причини. Както знаем, след раждането има голяма опасност имплантите да се деформират, като по тази причина и много от майките със силикон не кърмят децата си. Така беше и с Николета Лозанова преди две години, когато роди Никол. Тогава силиконът й „издържа на напрежението“, но ето, че две години по-късно вече е време за смяна.

Макар имплантите на Николета да не са били от опасния френски силикон и те издали багажа. Появили се бабуни и едната бомба увиснала, което наложило спешно премахване. Още по време на отстраняването може да се сложат нови импланти, но Николета Лозанова не е пожелала. При всички положения обаче е странно да гледаме НиЛо без внушителната гръдна обиколка отпреди.