Блатечки: Обичам само дъщеря си!

Асен обиди половинката си Диляна Попова

Асен Блатечки неволно или нарочно обиди жестоко най-близките си хора - двете си жени Диляна и Катерина. По време на гостуването си в предаването „Преди обед" на Би Ти Ви вчера секссимволът се сопна, че обича само една дама и това е дъщеря му, пише "Всеки ден".

 „Вижте, нека сме наясно. Любов изпитвам само към една жена - дъщеря ми. Няма нищо общо между обичта към дъщерята и любовта към сина", тросна се актьорът пред своя колега Александър Кадиев, като през цялото време се държеше предизвикателно с водещите. Не искал да коментира половинката си Диляна Попова, а да говори предимно за ролите си.

 Блатечки се появи подстриган до кожа и обясни, че промяната на визията се дължи на нова роля. Харесвало му така и най-вероятно щял да продължи да се подвизава с тази прическа. „Дреме ми какво говорят за мен, Диляна и бебето. Не чета никакви публикации. Ние сме много щастливи", отсече Асен. „Искам да продължим нашия път заедно", загатна актьорът за връзката си с Диляна Попова, която малко по-рано обиди.

 После мачото заговори за кино и новия филм на Стефан Командарев „Съдилището", в който играе с Мики Манойлович и Христо Мутафчиев.