Николета Лозанова не спира да дразни хората

Плеймейтката отнесе поредната доза подигравки и насмешки заради напъните си да се прави на водеща

Николета Лозанова определено е нон стоп в устите на хората откакто се върна на екран с новото си старо шоу „Папараци“. Което всъщност е същата боза като „Поверително от НЛ“, просто със сменено име, коментират разочарованите зрители, пише Клюки.нет.

Които не крият, че самата концепция на развлекателното предаване не е никак лоша. Но водещата Николета съсипва абсолютно всичко с липсата си на каквото и да е адекватно поведение пред камерите. Да не говорим пък за мънкането й, недоволстват форумци.

Именно изнервени от определено не-ставащата за водеща Николета Лозанова, онлайн потребителите си направиха поредната безобразна гавра с нея.

Неизвестен зевзек оприличава плеймейтката на малко, пухкаво коте. Което обаче не спира да ти пишка по килима. И в един момент колкото и добре да изглежда, просто ти идва да й теглиш един шут, тъй като раздразнението към нея надделява.

Това обаче далеч не са всички негативни отзиви по адрес на напъващата се да води моделка. Зрителите на бТВ масово негодуват, че от медията са им я натресли, в опити да печелят някакъв рейтинг спрямо другите телевизии. И се заканват да спрат да гледат телевизията именно заради Николета Лозанова.

Други пък не крият, че и без това не са били фенове на бТВ заради прекалено многото турски и индийски сериали, с които облъчват българските граждани. Привличането на Николета обаче било върхът на тъпотията. „Мислех, че бТВ няма как да паднат по-низко, явно съм се лъгал“, категоричен е мъж, пожелал да запази анонимност.

Самата Николета Лозанова пък не обръща особено внимание на негативните отзиви по свой адрес. Госпожа Божинова упорито си смята, че притежава талант за водеща и настоява, че критиците й са единствено хора, които й завиждат.