Зодията влияе върху гардероба на жената

Животът

04-10-2014, 10:34

Снимка:

Bild.de

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Каква е мисията на всяка една от зодиите?

Вижте хороскопа за октомври 2014-та

Каква е вашата модна същност вижте тук

Овен
Шопинг стил: Когато влезете в някой магазин вие сте истинска фурия! Имате набито око и откривате най-изгодните намаления преди всеки друг. Не се притеснявате да разпитвате или дори да се пазарите, за да ви направят по-голяма отстъпка, когато излизате с пълни ръце от магазина. Също така сте нетърпеливи и държите, когато влезете някъде, веднага да ви се обърне внимание, защото не обичате да чакате.
Твоята модна същност: Почеркът на вашия гардероб е остър, силен и до известна степен мъжествен. В него преобладават джинсите и панталоните. Предпочитате ниски, изчистени и удобни(понякога дори спортни) обувки, пред тези с високи токчета и панделки. Приятелките ви се изненадват от това, че умеете да изпреварвате модата в момента и да вървите винаги един сезон напред.

Телец
Шопинг стил: Жените родени под зодия телец често изпадат в крайности. От една страна могат да са доста пестеливи и понякога стиснати- за дребни неща чакат най-големите намаления. А от друга страна са способни да дават огромни суми, за да задоволят капризите или влечението си към колекционерство-например на скъпи бижута или маркови обувки.
Твоята модна същност: Можете да изглеждате както като обикновено, семпло и незаинтересовано от модата момиче, така и като богата, разточителна и пищна дама. В един момент никой не може да разбере всъщност бедна или богата сте.

Близнаци
Шопинг стил: От целия зодиак вие сте най-добре информирани относно модните тенденции и стилове. Прекарвате голяма част от времето си в сърфиране из интернет или в четене не само на родни, но и на световни модни списания. Дори познавате в детайли историята на модата- интересно е за вас да научавате за живота и творчеството на любимите си дизайнери. Харесва ви да прекарвате времето си в обмисляне на нови, интереси комбинации- смесвате модерното излъчване с ретро елементи.
Твоята модна същност: Без значение на каква възраст е, жената-близнак умее да се облича интересно и да прави впечатление със стила си. Вие обожавате технолигиите и най-вече мобилния си телефон. Той трябва да е модерен, изискан, по-различен, за да бъде неделима и отличителна част на вашия стил. Характерно за жената-близнак: често изграждате два напълно различни стила, всеки от който да отговаря на разбиранията, лутащи се в две противоположности.

Рак
Шопинг стил: Когато излизате на пазар винаги взимате с вас приятелка, член на семейството или любимия човек. Казвате, че не обичате да се разхождате сами, но всъщност причината е, че имате нужда от съвета на близък и неговото одобрение за всяка покупка. Предпочитате да се доверите на него, а не на асистентките в магазина.
По отношение на начина на обличане вие сте аблослютни традиционалисти. Веднъж изградили своя вкус, той трудно се променя и почти не се влияе от модните тенденции. В гардероба си пазите старите, любими дрехи- за вас те крият скъпи спомени.
Твоята модна същност: В повечето случаи жените-рак имат хубави гърди и интуитивно се обличат така, че да подчертаят своите прелести. Едновременно с това предпочитат да се обличат с удобни дрехи, а не със свръхмодерни, но непрактични облекла. Не ви притеснява например да извадите от гардероба си някое старо яке и да го комбинирате с чифт нови дънки. Сантиментални сте и обичате дрехите си- затова ви е трудно да се разделите с тези, които ви носят приятни спомени и емоции.

Лъв
Шопинг стил: Вие сте истинска лъвица в модните среди! Имате набито око и следите най-новите тенденции дори в отдалечени краища на света. Следите за колекциите както на големи имена в модата, идващи от Париж, Лондон или Ню Йорк така и на нови, токущо проходили в бранша дизайнери. Харесват ви скъпите бутици и марковите дрехи. Не обичате да бъдете част от тълпата и не бихте понесли да видите същата блуза, която имате на гърба на друга жена. Обожавате доброто обслужване, харесва ви да се държите като собственик и сте най-щастливи, когато предизвикате възхищение (или пък завист) в хората.
Твоята модна същност: В гардероба си не можете да откриете нещо обикновено или семпло. Всяка дреха в него носи вашия почерк- искряща, жизнена, целяща не само да привлече, но и за задържи вниманието. Често робувате на скъпи марки- просто не можете да устоите на изкушението да бъдете уникални. Вашият знак се свързва с благородството и синята кръв. Може би за това голяма част от вас обичат на носят шапки- от изискани капели за официални поводи, до шикозни баре
ти за ежедневието.

Дева
Шопинг стил: Когато излизате на пазар, винаги тръгвате подготвени- имате списък с най-необходимите неща, изготвен бюджет и дори маршрут на магазините и бутиците, през които искате да минете. Наблюдателни сте и се фокусирате върху детайлите- вглеждате се внимателно и задълбочено във всеки елемент. А ако някой ви придружава, това може безкрайно да го изнерви. Но вие не бързате- може да обикаляте с часове, но ще откриете това, което търсите- било то модерна екстравагантна дреха или дребен аксесоар.
Твоята модна същност: Жените с зодия Дева обичат да преправят и доукрасяват дрехите си. На една обикновена бяла тениска например, бихте направили ефектни цветни кръпки или щампи- интересно, но не натрачиво или натруфено. Не носите грим и винаги се стараете да изглеждате естествено. Малко хора предполагат колко много време и усилия отделяте, за да постигнете и поддържате този непринуден външен вид. Стараете се да изглежда здрава и жизнена- за вас стегната кожа и свежият поглед са най-добрите модни аксесоари.

Везни
Шопинг стил: Обожавате модата! За вас е истинска почивка и се чувствате щастливи, когато прекарате целия си уикенд в обиколки по магазините. Любовта и флирта са вашият основен мотив, когато тръгнете на пазар. За вас нова среща означава нова рокля! Но дори когато имате дълга връзка, вашият начин да я разнообразите е като поглезите себе си с нов тоалет, а партньора си предизвикате със своя еротичен външен вид. Склонни сте да се обличате по начин, който на него му харесва, за да му доставите удоволствие. А дрехите, които той не одобрява отиват в дъното на огромния ви гардероб.
Твоята модна същност: Стилът на обличане на жената, зодия везни, е типично женствен- секси поли, розови или флорални мотиви. Избягвате да носите екстремни, прекалено спортни облекла. Целта ви е чрез облеклото си да флиртувате и създавате нови приятелства, а не да притискате хората. Обожавате да носите закачливо, цветно бельо. А обувките, които харесвате са винаги на висок ток- понякога елегантни и изчистени, е друг път- на точки или с панделки. Всеки елемент на вашето облекло-дори най-дребният детайл, излъчва самоувереност и подсказва „Аз съм истинска жена!”.

Скорпион
Шопинг стил: Пазите модните си тайни както никой друг зодиакален знак. Ако откиете голяма разпродажба на маркови стоки или страхотен нов дизайнер, то не бихте споделили с никой. Контролирате гардероба си така, както контролирате всичко останало в живота си- не правите спонтанни покупки, а обмисляте- бързо, но точно, за да има смисъл и да ви харесва това, с което ще се сдобиете. Имате отлична представа за себе си- познавате тялото си и знаете какви са неговите предимства и недостатъци. Затова често пазараувате в интернет и винаги улучвате подходящия размер и модел.
Твоята модна същност: Обожавате да носите еротично бельо, което да отговаря на силно изразената ви сексуалност и чувство за самоувереност. Под скучния бизнес костюм винаги слагате най-сексапилното бельо. А новото ви гадже остава с отворена уста, когато свалите костюма- тогава разбира с каква жена си има работа!

Стрелец
Шопинг стил: Вие сте авантюристи и показвате най-добрите черти от характера си, когато сте на път. Затова и обожавате да пазарувате от непознати места. И дори да сте на другия край на света, винаги намирате неща, които като че ли са направени точно за вас. Когато нямате възможност да пътувате, сърфирате из интернет- защото нещата, които се случват по света наистина ви вдъхновяват. Впечатлявате се силно от културите на различните държави. И ако днес се водите по утъпканата пътека на модата от Париж и Италия, то утре вероятно ще сте увлечени по екзотиката на Китай или пищността на Ориента.
Твоята модна същност: Бързо се отегчавате от дрехите, които имате и често сменяте стила си. Най- много се съобразявате с формите и размера на тялото си. Можете да прекарате много време докато изберете какво да облечете- сменяте една след друга дрехите си, докато се спрете на най-подходящата. А когато опаковате багажа си за път ви трябва ужасно много време. Всъщност няма смисъл да се чудите, защото в момента, в който разопаковате багажа си вече нищо няма да ви харесва. Тогава идва моментът за нова обиколка из непознатите и толкова привлекателни чуждестранни магазинчета.

Козирог
Шопинг стил: Когато разполагате със средства, обичате да спестявате време и проблеми като наемате личен стилист, които да дава съвети отностно визията ви. Хааресва ви да ви помагат да изберете стил, които ви прави красиви и отговаря на характера, който носите. За вас кариерата е на първо място, а след това идва модата. Но когато харесате нещо, вие сте способни да чакате дълго време. Ако се налага да ви го доставят- проявявате завидно търпение, характерна черта на вашия зодиакален знак.
Твоята модна същност: Обичате да подбирате дрехи за работните си дни- там вие се чувствате в свои води-стилна и елегантна, но и променяща се като хамелеон. Ако сте актриса, то впечатлявате с екстравагантни цветове и комбинации. Ако сте сериозна бизнес-дама, предпочитате деловото излъчване, което да подчертае персоналните ви качества. За гардероба ви през уикендите и ваканциите избирате небрежно и удобно облекло, което да ви предразположи към пълен релакс.

Водолей
Шопинг стил: Обичате да пазарувате в нетипично време- избирате частите на деня, в които няма голямо оживление по магазините, за да избегнете тълпите. Често експериментирате, като се доверявате на абсолютно неизвестни дизайнери и марки. Ексцентрици по сърце, вие се наслаждавате, когато шокирате околните с облеклото си. Нямате нужда от чуждото одобрение, а следването на утвърдени модни стилове е табу за вас.
Твоята модна същност: Рядко можете да видите друга жена, която да носи същата рокля, блуза или аксесоар като вашите. Различният подход към собствения ви външен вид ви прави уникални и безкрайно интересни. Не се интереснувате особено от чуждото мнение, затова продължавате сигурно да следате своя собствен стил. Никога не бихте си позволили да подражавате на някого- по скоро вас биха ви имитирали.

Риби
Шопинг стил: Вие сте духовни и чувствителни личности. Вашата интуиция ви води и подсказва дори какви обувки или рокля да изберете. Дори да не осъзнавате, голяма част от вашите решения се основават на силната чувствителност и сетивност, а не на здравия разум. Управлявани сте от своето въображение и имате вдъхновен поглед- пресъздавате в собствената си визия всички идеи, които ви хрумнат. Понякога се впечатлявате силно от филми, музика и от природата, която ви заобикаля.
Твоята модна същност: Непрактични и екстравагантни обувки, ярки и шантави цветове..изобщо всичко, което изглежда като излязло от арт-галерия през 50-те. Трудно ви е да се обличате семпло, дори когато ходите на работа. Харесвате ефирни материи- шифон, тафта...всякакви романтични елементи, които абсолютно отговарят на нежната ви природа.

stylee.alle.bg