Кейти Пери ще отпразнува 30-ия си рожден ден с пищен купон в Египет

Трийстият рожден ден е преломен момент в живота на всеки

Кейти Пери, която на 25 октомври става на 30, ще отбележи събитието с пищен купон в Египет за 4 милиона долара, съобщава електронният сайт Non Stop People, цитиран от БТА. Трийстият рожден ден е преломен момент в живота на всеки, особено на звездите. Затова певицата не смята да отбележи събитието със скромно тържество за най-близките си хора, а с петзвезденно парти за 4 милиона долара в присъствието на 60 поканени. За място на празника е избрала Египет. Попзвездата никога не е крила влечението си към тази страна. Това проличава и в клипа й Dark Horse, в който тя е гримирана като Клеопатра, а декорът пресъздава будещия мечти Древен Египет.

Колкото и примамливо да звучи една такава идея, тя е по-скоро притеснителна за поканените, които основателно се тревожат за сигурността си заради политическата обстановка в Египет. Кейти Пери обаче е намерила решение на проблема. Говори се, че тя е наела специално обучен екип от охранители, който ще се грижи за всеки от гостите й 24 часа в денонощието.

Все още не се знае точно кои са поканените, със сигурност обаче на купона няма да присъства Тейлър Суифт. Двете звезди не се понасят и не го крият. Според слуховете Кейти Пери ще се постарае да ядоса Тейлър Суифт, обсипвайки с внимание бившия й приятел Хари Стайлс. Нещо, което предстои да видим.