За 2-ра година Мария Илиева е най-влиятелна дама в шоубизнеса

Певицата се нарежда на 9-то място в класацията на Forbes Bulgaria на „Топ 70 на българските знаменитости”

На официална церемония на 30-ти септември списание Forbes Bulgaria представи втората си поредна класация на 70-те топ знаменитости в България. Мария Илиева отново се нареди в челната десетка, като за втора поредна година е обявена за най-влиятелната дама в българския шоубизнес.
Класацията на Forbes България следва методологията на американското издание, измерваща успехите на популярните личности. Критериите, по които е направено подреждането, са: успехи в областта, в която се изявяват; участие в проекти, различни от основната дейност – като благотворителност и други обществени каузи; честота на медийните изяви и активност в социалните мрежи. В световен мащаб класацията тази година оглавява Beyonce, а подгласници са ѝ LeBron James, Dr Dre, Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres.
За Мария Илиева, която не само за втора година е в челната десетка на българските знаменитости, но е и най-влиятелната дама сред тях, това е поредно признание за 2014г. Певицата, която за трети пореден сезон е жури и ментор в шоу №1 в света X Factor, оглави и всички национални класации с безспорния летен хит „Видимо доволни” в дует с Криско. Песента е най-гледаният български видеоклип в интернет, като в най-голямата световна платформа за видеосподеляне YouTube гледанията са близо 10 милиона.
В предстоящите месеци Мария Илиева продължава с националното си турне. Певицата разкрива, че съвсем скоро ще издаде нов сингъл и разкрива, че подготвя голяма изненада преди края на годината.