Графа спи с Индира?

На всички свои участия Графа е придружаван от екзотичната танцьорка

Поп певецът я открива преди 5 години и я кани да танцува на концерта за връчването на музикалните награди на столично радио. В началото отношенията им били само професионални, но след няколко години добро приятелство и постоянни ангажименти заедно, двамата се сближават.

На всички свои участия Графа е придружаван от екзотичната палавница. При пътуванията им из страната, когато се налага да нощуват в някой град, те винаги се настаняват в съседни стаи, разказват очевидци. Танцьорката с узбекистански корени не престава да флиртува със семейния певец при всяка възможност, потресени са свидетели на забранената любов. Това е втората извънбрачна връзка на изпълнителя, който се прави на примерен съпруг.

Преди време Влади имаше вземане-даване с красивата си колежка Михаела Филева. Любимката на тийнейджърите и най-баладичният певец са имали гореща и краткотрайна авантюра преди година, но в момента не поддържат никакви отношения. Парадоксът с Индира е, че жената на Графа - Мария, харесва Касимова и не се притеснява от нея, защото съпругът й я уверявал, че отношенията им са само професионални.