Цветан Цветанов: Европа трябва да си върне доверието в България

Ако работим с европейските ни партньори ще получим 22 милиарда лева

„Ако искаме България да бъде подкрепена от Европа, за да градим България, за да има проекти, образование, наука, земеделие, трябва да върнем доверието на Брюксел“. Това каза заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов по време на основното предизборно мероприятие на ГЕРБ в Силистра.

Цветанов посочи, че за да се възползваме от европейската солидарност, в размер на 32 милиарда лева за периода до 2020 година, е необходимо да се работи с европейските партньори. „Вие видяхте, че БСП, ДПС и „Атака“ нямат доверието на европейските институции“, подчерта Цветанов.

„Не бива да се поддаваме на противопоставянето, което някой се опитва да генерира в българската политика. Дошло е времето всички парламентарно представени партии да се обединяват около националните интереси”, заяви Цветан Цветанов.
 По думите му, политическа партия ГЕРБ демонстрира, че търси толерантност между етносите в България. „Политическа партия ГЕРБ има представители във всички населени места и всички ние ще работим за просперитет на регионите”, посочи Цветанов.

„Горда съм с това, че имам честта да водя листата на политическа партия ГЕРБ в Силистра. Всички ние сме хора, които сме родени и отраснали в Силистра и познаваме добре проблемите на региона и как могат да бъдат решени. Благодаря на моите учители, които ми дадоха подготовката и увереността, че имам знанията и уменията да защитавам каузи. А моята кауза е по-доброто образование в България, защото няма как да имаме по-високи доходи, ако нямаме модерно образование“, каза водачът на листата с кандидати за народни представители от ПП ГЕРБ-Силистра Милена Дамянова. Тя представи приоритетите за областта – мостът при Дунав и разработване на археологическото богатство на регион