Мистериозно създание тормози американски полицаи

Полицаите са почти убедени, че това е дух

Мистериозно създание броди в американско полицейско управление. То дори беше заснето от охранителните камери на сградата в град Еспаньола в Ню Мексико. Полицаите нямат логично обяснение и вече са почти убедени, че е дух. 

Една обикновена съботна вечер дежурният офицер Карл Ромеро наблюдава охранителните камери на сградата. И тогава забелязва нещо необичайно.Ромеро веднага докладва на началниците си. Започва разследване на записа, на който се вижда странното създание. Полицаите казват, че няма как нито да се влезе, нито да се излезе от охранявания район без да се задейства аларма, а такава не е имало.

Детективите нямат никакво логично обяснение - изключват версиите игра на светлината и техническа неизправност на камерите.

Оказва се, че тази история не е единствена. Много полицаи са виждали странни неща, усещали са чужд дъх, чували са странни шумове през нощта и са виждали необясними светлини. Архивите сочат, че на мястото няма нито старо гробище, нито някой е починал в сградата. Полицаите не се страхуват от създанието, но признават, че то доста често посещава полицейското управление.