С безумните цени на билетите БФС обрича националите на провал

България има нужда от максималната подкрепа на феновете, за да постигне успех срещу хърватите

С цени на билетите от порядъка на 30 и 50 лв. Българският футболен съюз на практика обрича националния отбор на провал в мача срещу Хърватия на 10 октомври на националния стадион Васил Левски. С безумната цена на пропуските за сектор А от 50 лв. БФС ще прогони много от желаещите да гледат изключително важния ни мач от квалификациите за Евро 2016 г.

 

А точно в една такава среща тимът на Любо Пенев ще има най-много нужда от подкрепа от трибуните. Феновете трябва да бъдат 12-ият играч на състава, който да покаже най-доброто и с повече шанс да вземе трите точки срещу един много сериозен и обигран съперник, който беше напът да направи равен на отминалото Световно с Бразилия. И без нужната подкрепа, шансове на тима ни намаляват.

 

Точно такава беше картината през 2002 г. Тогава пред 43 000 зрители на „Васил Левски“ България победи именно хърватите с 2:0 с голове на Бербатов и Стилиян Петров. И тази победа се оказа ключова за класирането на тима за Европейското през 2004 г., което за жалост остава последното ни участие на голмя футболен форум.  Тогава билетите за сектор А бяха по 8 лв, а за В 6 лв.Чак на черната борса в последния ден преди мача стигаха сегашните 50 лв.



ЦЕЛИЯТ МАТЕРИАЛ ЧЕТЕТЕ ТУК