Десислава Атанасова: Работеща икономика и добра инфраструктура ще вдигнат доходите

Бившият здравен министър бе категорична, че приоритет за ГЕРБ след изборите ще бъде Северозападна България.

Водачът на листата на ГЕРБ в Монтана Десислава Атанасова и кандидат-депутатите Златко Тодоров, Росен Белчев и Калин Хайтов се срещнаха с работници и служители в три от най – големите шивашки фирми в Монтана, където представиха основните акценти от управленската програма на ГЕРБ.

„Посетих много села и градове в област Монтана. Срещах се с хората, които в откровени разговори споделяха проблемите си. Вярвам, че всички ние кандидат-депутатите от листата на Монтана с професионализъм и парламентарен опит ще отстояваме позициите си за доброто на региона“, заяви Атанасова.

Тя бе категорична, че приоритет в политиката на ГЕРБ след 5-и октомври ще бъде развитието на Северозападна България.

„Работеща икономика и добрата инфраструктура ще вдигнат доходите на хората. Това ще бъде постигнато само със стабилно правителство, защото няма стабилна държава без работещи институции, развита икономика и силно гражданско общество. Така че гласувайте за сигурното бъдеще. Ние няма да Ви подведем“, подчерта Десислава Атанасова.

„ГЕРБ ще върне загубеното през последната една година доверие в страната ни. Ще се възползваме от всички европейски средства по най-добрия начин, като бъдат разпределени честно и прозрачно. В управленската програма на ГЕРБ са заложени решения, които ще гарантират енергийната ни и национална независимост“, заяви кандидат-депутатът от листата Росен Белчев.