Десислава Атанасова: Високата избирателна активност ще се противопостави на купения и контролиран вот

Кандидат-депутатът Десислава Атанасова посети община Бусарци

Не бива да се подавате на манипулации. Високата избирателна активност е единственият начин да се противопоставим на купения и контролиран вот. Това каза водачът на листата за народни представители от ГЕРБ – Монтана Десислава Атанасова по време на среща с жителите на селата Крива Бара и Василовци, община Брусарци.

„Нямаме време за губене. Гласувайте с номер  9, защото е време за една стабилна България. Излезте на 5 октомври и дайте своя вот, за да имаме мнозинство в парламента. ПП ГЕРБ ще донесе промяната, макар и с цената на смели решения в предвидените реформи“, призова Атанасова. Заедно с кандидат-депутатите Златко Тодоров, Камелия Арсенова и Калин Хайтов тя представи основните  приоритети от предизборната програма на ГЕРБ в различни сектори.

„Основният въпрос, който стои пред нас е да си върнем отново доверието на Европа и спрените еврофондове, на които разчитат малките населени места, в това число и община Брусарци“, посочи Атанасова.  Тя подчерта, че в листата на ГЕРБ - Монтана има хора  с доказан  професионализъм и парламентарен опит, които ще работят за благополучието на  област Монтана.

„Ако ГЕРБ получи следващ мандат за управление, то Северозападна България ще е сред основните   приоритети  на правителството. Ще бъдат насочени средства по проекти с европейско и национално финансиране.  Ще бъде обновена и пътната инфраструктура в региона, което от своя страна  ще  създаде благоприятна среда за развитие на бизнеса и  разкриване на нови работни места“, обяви кандидатът за народен представител от листата на ГЕРБ за област Монтана Камелия Арсенова.