25 септември: Съвместни действия и общи интереси

Хороскоп

24-09-2014, 23:03

Снимка:

Varnautre.bg

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Новолуние във Везни

Слънце във Везни, Луна във Везни

Днес промяната в целите и мотивацията, заложена при Новолунието във Везни ще се превърне в най-осезаемото усещане. Мотивацията сега ще зависи от обществено-социалните и партньорските взаимоотношения, в действията ни все още ще цари объркване, но целите могат да придобият ново и неочаквано направление. При това, съвсем позитивно. Благополучно ще се развият очакванията ни за помощ от влиятелни лица, чието одобрение или подкрепа също ще ни мотивира и приведе в готовност за действие. Възможно е самите ние да бъдем помолени за помощ, каквато не бива да отказваме, още повече че най-вероятно чуждия успех ще облагодетелства не само духовно, но и материално.

Денят е благоприятен за съвместни действия и мероприятия, установяване и регулиране на делови и лични връзки. Действайте в сътрудничество, а при вземането на важни решения задължително се съобразете с партньорите си, ако имате такива. При това избягвайте ранните сутрешни часове за обсъждане на общи планове и решения. По това време е възможно да пострадате от собствената си или чужда емоционална неустойчивост. Така или иначе, днес ще ни бъде малко трудно да правим самостоятелни избори, заради богатството и разнообразието от възможности. Но пък и не бива да губим връзката със себе си. Наблюдавайте се внимателно. Днес ще станат видими онези ситуации, в които проявяваме нерешителност или зависимост от чуждо мнение и присъствие.До колко и дали това е уместно и безопасно, ще трябва всеки да прецени за себе си.

Работа и бизнес
Денят е подходящ за дела изискващи бърз старт и краткосрочна реализация. Необходимо е обаче да си съставите ясен план за действие и да се придържате стриктно към него.В сутрешните часове деловата дисциплина ще бъде уязвима от емоционалните ни настроения, а в следобедните от внезапно възникващи обстоятелства, случайни срещи и новини и внезапно отпадане на срещи и уговорки. Ако на работното ви място настъпват промени, постарайте се бързо да се приспособите към тях. Съпротивата ще бъде безполезна, а и вероятно бихте могли да извлечете полза от промяната в обстоятелствата.

Здраве, хранене и красота
Бъбреците, надбъбречните и хормоналната система са уязвими сега и следва да бъдем изключително внимателни и отговорни в случай на симптоми подсказващи усложнения при тях.Не натоварвайте организма с тежки и трудно смилаеми храни, както и с твърде много течности. Умереността е златното правило на този ден.Следвайте го както в хранителния, така и в двигателния режим.Редувайте натоварване с почивка-организма все още не разполага с достатъчно виталност.Подходящо е да посетите салон за красота и да се информирате за новите тенденции в прическите и грима.Сега е момента да помислите за смяна на имиджа.