Делян Добрев: За да има инвестиции, трябва да има стабилно правителство

Водачът на листата на ГЕРБ в Хасково изслуша проблемите на местния бизнес

Водачът на листата на ГЕРБ - Хасково Делян Добрев посети птицекомбината край града. Там се срещна с работници на водещите в отглеждането и преработката на птици фирми „Волекс“ и „Градус“ за да отговори на въпросите им за бъдещите действия на кабинета по отношение на бизнеса. На срещата присъстваха още кандидатите за депутати от ГЕРБ Евгения Ангелова, Владимир Митрушев и Антон Иванов.

Водачът на листата на ГЕРБ в Хасково изслуша проблемите на местния бизнес, като обеща съдействие за преодоляване на бюрокрацията при закупуването на земя, издаването на разрешения за износ и липсата на диалог с институциите.

Делян Добрев припомни, че без пътища няма инвестиции, а инвестициите означават нови работни места. „Само инвестициите ще вдигнат доходите на хората. За да има инвестиции трябва да има стабилно правителство. Така че гласувайте с мисъл за бъдещето. Ние не сме ви подвели досега“, подчерта Добрев.

Директорът на „Волекс“ Павел Челебиев акцентира върху значението на инфраструктурата за развитието на бизнеса и изрази надежда ГЕРБ да довършат АМ “Марица“ възможно най-скоро. Той благодари за бързата реакция през предишния им управленски мандат, когато светкавично са ремонтирали  пътната отсечка към един от обектите на птицекомбината.