„НАСЛУКА - Лов, риболов и спорт“ стартира – новите предложения ви очакват до 28 септември!

Днес е първият ден на специализираната изложба „НАСЛУКА – Лов, риболов, спорт“, която ще продължи до 28 септември, включително. Зала 4 на Интер Експо Център предлага най-интересното преди откриването на ловния сезон за едър дивеч, необходимото за риболовен излет и пълна екипировка за спорт на открито.
Посетителите могат да видят елитни марки ловно, пневматично оръжие и муниции, а едни от най-големите вносители в страната предлагат специални отстъпки преди началото на ловния сезон за едър дивеч. Нови предложения на щандовете си демонстрират утвърдени фирми.
Риболовците могат да открият всичко необходимо за любимия си спорт – изложбата отново предлага разнообразие от различни модели въдици, макари, куки и други такъми. Участниците представят актуалното в областта и новите тенденции в оборудването.
Гостите ще се запознаят с последните тенденции в маскировъчните, спортните облекла и екипировка, както и с много полезни принадлежности. И тази година актуалното в колекциите си показват фирми, предлагащи висок клас продукти.
По традиция в дните на изложбата всеки ще може да провери точността на мерника си в специално изградено за целта стрелбище.
Изложба „НАСЛУКА – Лов, риболов, спорт“ отново предлага много интересни събития в съпътстващата си програма.
През 5-те дни на изложбата Пиеро Летиция от ADVANCED FLY CASTING SCHOOL INTERNATIONAL ще демонстрира техники за риболов „с муха“. За целта в зала 4 е изграден плитък басейн на площ от 125 кв. м.
На 24 септември от 17:00 часа и 28 септември от 15:00 часа, ще бъдат организирани аукциони, които ще предложат интересни редки предмети – колекционерски бройки хладно и огнестрелно оръжие, принадлежности, облекла и др. Сред предложените предмети ще бъде и най-малкият пистолет в света, дълъг едва 4 см.
На 25 септември, от 15:00 часа, ще се проведе семинар, организиран от Асоциацията на любителите на оръжия.
На 27.09. от 11:00 часа ще се проведе семинар на тема „Спининг риболов в Гърция“, воден от професионалиста Маркос Видалис. Всеки един от гостите ще има възможността да зададе своя въпрос.

Сред акцентите в дните на „НАСЛУКА – Лов, риболов, спорт“ е участието на ученици от Националната професионална гимназия по полиграфия и фотография. Те представят пред посетителите на изложбата свои фотографии на тема „Природата през обектива на младите фотографи“, а от своя страна публиката може да даде вота си за това чия работа е най-добра.
За първи път по време на изложбата ще се проведат демонстрации на състезателни автомобили в различни категории - автокрос, рали крос, тунинг, пистов и планински шампионат. Няколко от тези автомобили ще бъдат изложени и в залата, наред до всички интересни експонати. Демонстрациите ще бъдат на 27 и 28 септември.
Това, което със сигурност е интересно за всички посетители на „НАСЛУКА - Лов, риболов, спорт“, е възможността всеки от тях ще да участва в специална игра с анкетни карти и да спечели много награди. В последния ден на изложбата един от всички посетители ще спечели голямата награда – Полуавтоматична карабина.
Работното време на „НАСЛУКА - Лов, риболов, спорт“ от 24 до 27 септември е от 10:00 до 19:00 часа, а на 28 септември (неделя) – до 17:00 часа. Очакваме ви в зала 4 на Интер Експо Център. Цената на билета за вход е 3 лв.
Подробности за съпътстващата програма на изложбата можете да откриете тук >>>
Полезна информация за изложбата можете да откриете на сайта на Интер Експо Център - София, както и в социалната мрежа Facebook.