Цецка Цачева: Категорично няма да се повишават данъците

"Нашата програма е с визия до 2030 година", заяви Цецка Цачева

“Категорично няма да пипаме данъците и те няма да се повишават.” Това каза водачът на листата на ПП ГЕРБ за Плевен Цецка Цачева при среща с представители на бизнеса в Плевен. „Фактически това е допълнително натоварване на работещите хора с по-високи доходи за сметка на онези, които не работят, нямат квалификация и на практика безчинстват в селата. Това е естествената ни среда и заради това отделяме време да се срещаме с максимален брой такива хора. Знаем, че има разочарование, ние не сме безгрешни, но сме със самочувствието, че сме най-стабилната партия през последните осем години”, заяви Цачева.

Заедно с нея бяха кандидатите за народни представители Владислав Николов, Мартин Митев и Ралица Добрева. По думите й, имат необходимия капацитет вече след като са осъзнали грешките и слабостите си, които са допуснали в управлението.

„Просто, за да стабилизираме държавата и да излезем на едно по-добро равнище, нещата няма да се случат за години или за четири. Затова нашата програма е с визия до 2030 година. Само когато обаче поставим основите, можем да надграждаме и да вдигаме тонална държава, работещи институции и авторитет. В момента всички институции в държавата са с доверие на гражданите под санитарния минимум”, уточни Цачева. Тя допълни още, че от 2009 година за до момента ГЕРБ няма загубени избори. „Така и тук ще бъдем победители, но пак казвам на нас ни трябва изключително висок резултат”, добави още Цецка Цачева.