Вуцов: Само да не кажат, че с бутилката съм ударил някой извън стадиона

Спорт

23-09-2014, 13:10

Снимка:

plovdivutre.bg, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Спряха правата на Вили Вуцов

Смешно е да ме накажат за повече от един мач, коментира треньорът на Ботев

Старши треньорът на Ботев Вили Вуцов ще гледа мача на неговия отбор за Купата на България в Мездра срещу местния Локомотив от трибуните. Наставникът на "канарчетата" ще изтърпи наказанието заради инцидент по време на мача за първенство с Марек в Дупница.

Вили Вуцов коментира пред Sportonline.bg отново случая и това, което ще се случи в петък, когато Дисциплинарната комисия към БФС ще разгледа неговия случай.

"Смешно е да ме накажат за повече от един мач. Ето сега на срещата за Купата на България срещу Локомотив в Мездра ще седна на трибуните и ще си изконсумирам наказанието. Нормално е да бъда наказан за една среща, но за повече не", заяви  Вили Вуцов.

"Не съм хвърлял изобщо бутилка с вода по трибуните на стадиона в Дупница. Смяташ ли, че нямам сила от три метра да прехвърля терена и да пратя бутилката в трибуните. Просто я хвърлих встрани. Същата тази бутилка бе метната по мен със затворена капачка и падна на 20 сантиметра от крака ми. Имаше и други три бутилки, които бяха по-далеч от мен. Коя от тези бутилки да бях занесъл на дежурния секретар?", пита риторично Вуцов.

"В петък ще видя какво ще решат в Дисциплинарната комисия. Само някой да не изкара, че с върнатата от мен бутилка край страничната линия съм ударил някой извън стадиона", казва в типичния си стил наставникът на жълто-черните.

"Не мога да кажа дали ще има тенденция към мен да бъда наказан или не преди мача ни с Локо (Пд). Трябва да се разбере какво ще е решението на Дисциплинарната комисия и тогава ще коментирам отново", сподели още той.

Още за спорта четете в Sportonline.bg