Десислава Атанасова: При ГЕРБ България заслужи доверието на Европа

Задачата, която стои пред ГЕРБ е да върне доверието на партньорите и вярата на хората, казва бившият здравен министър

„По времето на управлението на ГЕРБ България заслужи доверието на Европа. Нашият лидер Бойко Борисов и заместник-председателя на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов неотменно отстояваха правата на българските граждани. Те работеха съвместно с доказани експерти за това да има икономически растеж, сигурност и реализиране на реформите в отделните сектори”.

Това заяви водачът на листата на ПП ГЕРБ Монтана Десислава Атанасова по време на официалното предизборно събитие в града, където беше представена и листата с кандидат-депутатите за област Монтана.

„Само за една година и четири месеца, с безотговорното си управление, тройната коалиция на БСП, ДПС и „Атака“ изолира България не само от Европа, но и от света“, подчерта Атанасова.

По нейните думи задачата, която стои пред ГЕРБ е да върне доверието на партньорите и вярата на хората.

„Нашият отбор, отборът на кандидат-депутатите за област Монтана е готов за работа. Ще работим за една по-добра градска среда, младите хора да учат тук, да има работа за тях и да останат по родните си места. Вярвам, че ще успеем, защото зад всеки един от нас стои силен професионалист и огромния парламентарен опит“, категорично заяви водачът на листата за Монтана Десислава Атанасова.

„Отбелязахме 106 години от обявяването на България за независима страна и възраждането на българската държавност. Историята ни е учила, че само независимите хора имат право на избор и днес този избор е във Вашите ръце“, добави Атанасова.