ЦСКА отнесе и Локо Сф, "червените" решиха мача за 5 минути

"Армейците" победиха "железничарите" с класическото 3:0

ЦСКА победи Локомотив София с 3:0 в мач от 9-я кръг на родната "А" група. "Армейците" доминираха през целия мач. Жуан Фелипе откри в 52-ата минута, а 5 по-късно Буш удвои. Йоаким бе точен в добавеното време на срещата, за да офорими класическия резултат за "червените".

 

Първото опасно положение бе пред вратата на гостите в осмата минута. Тончи Кукоч отправи бомбен шут от фаул, който с мъка бе избит от Божидар Митрев в корнер. Пет минути по-късно Сержио Буш изскочи очи в очи с Митрев, но стражът на железничарите затвори добре нападателя и спаси. Секунди по-късно отлично центриране на Карачанаков отдясно по земя намери Валентин Илиев, който опита да вкара с шпагат в празната врата, но топката му дойде малко по-дълга и в крайна сметка я изпрати в аут.


В 19-та минута Тончи Кукоч стреля от воле след центриране от корнер на Карачанаков, но доброто изпълнение на хърватина не намери целта. До 30-та минута реферът Цветан Кръстев подмина два жълти картона за футболисти на ЦСКА и нарисуван втори жълт картон на Румен Трифонов, който очевадно задържа Тони Силва, но не бе изгонен.



ПОДРОБНОСТИ ВИЖТЕ ТУК