Цветан Цветанов ще посети областите Сливен и Ямбол

Заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов ще посети в неделя област Сливен. Той ще бъде придружаван от водача на листата и Областен координатор на ГЕРБ-Сливен Десислава Танева и кандидати за народни представители от региона.

В 11:00 час Цветан Цветанов ще присъства на откриване на инсталация за био-газ във фирма „Градус 2“  в град Нова Загора,  индустриална зона. В 12:30 часа ще присъства на първата копка на стадиона в град Твърдица. Проектът по изграждане на стадиона е одобрен през мандата на ПП ГЕРБ.

В 19:00 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в град Сливен. На площад „НТС“, бул. „Цар Самуил“ №1  Цветан Цветанов ще представи пред жителите на Сливен кандидатите за народни представители в листата на ГЕРБ от областта и основните приоритети в управленската програма на ГЕРБ.

Цветан Цветанов ще посети и област Ямбол. Той ще бъде придружаван от водача на листата на ГЕРБ в Ямбол Иван Чолаков, от Областния координатор на ПП ГЕРБ-Ямбол Георги Славов  и кандидати за народни представители от региона.

В 14:00 часа Цветан Цветанов ще разговаря с граждани пред хотел „Хемус“ в град Стралджа, ул. „Хемус“ №4. В 15:20 часа Цветанов ще се срещне с жителите на Елхово пред църква „Св. Димитър“ – ул. „Търговска“. В 15:45 часа ще посети зоната за спорт и отдих на река Тунджа в Елхово.

В 16:40 часа заместник-председателят на ГЕРБ ще разговаря с членове и симпатизанти на партията на площада на село Кукорево, Община Тунджа. В 17:30 часа Цветанов ще се срещне с граждани в парка и в централната градска част на Ямбол. 

В 18:00 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в град Ямбол. Пред сградата на Общината, ул. „Георги Раковски“ № 7 Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Ямбол листата на ГЕРБ за областта и основните приоритети от управленската програма на партията.