Кандидат-депутатите на ГЕРБ за Перник се срещнаха с жителите на Земен и с.Мещица

Те увериха, че ГЕРБ има ясна перспектива за развитието на България

Десетки жители на пернишкото село Мещица присъстваха на среща с кандидатите за народни представители на ПП ГЕРБ от 14 МИР-Перник. На нея бяха разисквани проблемите, с които се сблъскват местните жители, главните от които са свързани с лошата инфраструктура, безработицата и ниските доходи.

„Партия ГЕРБ отпусна 1 милион от субсидията си за възстановяването на щетите от земетресението в Пернишко. Отпуснати са средства за ремонтни дейности в училища и детски градини, ремонтирани са много храмове. Това е доказателство, че за нас е важно да не се неглижират проблемите, а да се работи за тяхното отстраняване“, каза водачът на листата д-р Вяра Церовска. Кандидатът за народен представител Ирена Соколова допълни, че по време на управлението на ГЕРБ общините никога не са разглеждани според партийната принадлежност на кметовете. „За съжаление не беше така през последната година. Управляващите раздадоха милиони на много малки населени места, а на други бюджетът бе орязан. Това не дава възможност да бъдат реализирани редица проекти от съществено значение“, изтъкна Соколова. Тя подчерта, че в листата на ГЕРБ има много подготвени специалисти, които ще работят за развитието на областта. Според нея хората трябва да гласуват доверие на ГЕРБ, за да може да бъде съставено стабилно правителство и за по-доброто бъдеще на страната ни.

На срещата кандидатите за народни представители Светослав Кирилов, Денислав Захариев, Владислав Караилиев, Пламен Ангелов и Емилия Грозданова запознаха жителите на селото с акцентите от политическата програмата на ПП ГЕРБ за развитие на България.

ГЕРБ има ясна перспектива за развитието на България. Ние ще работим за стабилизиране на институциите и възстановяване на  посоката на европейското ни развитие. Това заяви  кандидатът за народен представител и водач на листата на ГЕРБ-Перник д-р Вяра Церовска по време на среща с кмета на град Земен и кметските наместници от общината. Тя допълни, че в програмата на ГЕРБ има набелязани конкретни мерки, които ще спомогнат  икономическото развитие на областта. „За разлика от другите политически сили ние от ГЕРБ не залагаме на обещанията и празните политически приказки. Ние предвиждаме реализирането на конкретните мерки. Всичко това доказва, че ГЕРБ е единствената политическа сила, която може да носи отговорност за управлението на страната“, подчерта Церовска.

Втората в листата на ГЕРБ-Перник Ирена Соколова добави, че ще бъдат търсени възможности за подпомагането на общините чрез европейско финансиране по оперативни програми, които ще стартират отново при бъдещо управление на ГЕРБ.
Според кандидата за народен представител Станислав Кирилов стабилно управление може да има само при активното участие на всички в изборите.
На срещата присъстваха и другите кандидати за народни представители от листата на ГЕРБ за 14 МИР-Перник Денислав Захариев, Владислав Караилиев, Пламен Ангелов, Емилия Грозданова и Александър Александров.