Изложението зове

Ловът като страст и бизнес в поредното издание на „Наслука - лов, риболов и спорт“

Това определено не е за всеки. Въздухът е много разреден, снегът е два метра дълбок, а ти вече пет дни обикаляш в търсене на този глиган и спиш в малка, тясна и неудобна палатка. В един момент дори си задаваш въпроса: „Защо се подлагам на това?“
„Подлагащите се на това“ обикновено са силни, спокойни, самоуверени и уравновесени хора – изглеждат като пълната противоположност на типа търсачи на силни усещания. И въпреки това именно силните усещания са нещото, което ги тегли към лова и ги кара да тръгнат след глигана с оръжие в ръка.
Изложението „Наслука - лов, риболов, спорт“ е събитието, което може да подготви всеки ловец за неговата страст – както чрез продукти на лидерите в оръжейния бранш, така и със семинари, демонстрации и изложби, свързани с лова. Освен това есенното издание се провежда точно преди откриването на ловния сезон за едър дивеч, което го прави особено ценно за търсачите на силни усещания.
На 25 септември
По време на изложбата ще се проведе и семинар, организиран от Асоциацията на любителите на оръжия, събитието има за цел да бъдат обсъдени актуални въпроси, бъдещи проекти и проблеми за разрешаване в бранша, като ще бъде отворена и свободна дискусия. В него могат да участват всички членове на Асоциацията, симпатизанти и заинтересувани от темата, като по време на семинара ще се раздадат членските карти на новоприетите членове. Желаещите да участват да пуснат e-mail на alobg@mail.bg до 22.09.2014 г., с цел договаряне на зала с необходимия капацитет. Участието в семинара е безплатно.
Повече информация за изложба „Наслука – Лов, риболов, спорт“ можете да откриете в сайта на Интер Експо Център, както и в социалните мрежи Facebook и Google+.