Петя Аврамова: Управлението на тройната коалиция е една година застой

Това заяви пред симпатизанти водачът на листата на ГЕРБ във Враца

„Една година на застой, една загубена година. Спрени евросредства поради липса на стабилност, липса на доверие в предишното правителство и явна корупция. Това е равносметката за управлението на тройната коалиция”, заяви  Петя Аврамова, водач на листата с кандидати за народни представители от ГЕРБ във Враца. Аврамова  се срещна с жители от Мездра и Лиляче пред които уточни, че редица проекти по ОП „Регионално развитие” и „Околна среда”, са спрени в резултат на това безхаберно управление.

Инж. Петя Аврамова поясни, че именно средствата от европейските фондове са свежият капитал за българската икономика и само партия ГЕРБ предлага конкретни политики и мерки за връщане доверието на европейските партньори в България и отпушване на еврофондовете. „Единствено партия ГЕРБ се ползва с доверието на Европа. Затова гласувайте с номер 9 в интегралната бюлетина, така че страната ни да се върне в правилната посока на развитие”, призова жителите Аврамова.

Кандидатът за народен представител от листата на ГЕРБ във Враца Малина Николова подчерта, че всички усилия на партията са насочени към създаване на условия за малкия и средния бизнес, за разкриване на нови работни места с цел преодоляване на бедността и младежката безработица. Николова допълни, че е необходимо преосмисляне на системата на образованието и създаване на нови учебни програми с цел да се доближи до съответния регион по отношение на производството. „ГЕРБ предвижда въвеждането на т. нар. дуална система –  съчетание на обучение с практиката по време на професионалното образование”, уточни Николова.