Феновете: Лазаров и компания целенасочено сриват любимия ни спорт

"Федерацията работи единствено за собственото си благоденствие", смятат "Негодниците"

Сдружение "Фенове ЗА българския волейбол" и волейболни фенове, известни като "Негодниците", изразиха недоволството си от предствянето на националния отбор на световното първенство в Полша и поствиха въпроса "Кой и как съсипва волейбола?". Запалянковците за пореден път призоваха инженер Данчо Лазаров да се оттегли от волейболната федерация.

 

Ето го и съобщението на феновете:

 

"В последните дни темата волейбол отново е актуална. Изводите и коментарите относно катастрофалното представяне на българския национален отбор на Световното първенство в Полша са разнопосочни. Въпросите "Защо стигнахме дотук?" и "#Кой е виновен?" намират различни отговори, според вижданията на различните анализатори.

 

Ние, фенове на волейбола, наречени преди две години и половина от инж. Лазаров "Негодниците", имаме своя отговор отдавна. Българска федерация "Волейбол" работи единствено за собственото си благоденствие, като целенасочено срива и без това крехките основи на любимия ни спорт. Причините са комплексни и те обикновено се коренят много по-дълбоко от това, което се вижда на повърхността. В продължение на две години и половина ние не спряхме своята борба за постигане на публичност и прозрачност в дейността на волейболната федерация. Не смятаме да спрем и занапред.



ЦЕЛИЯТ МАТЕРИАЛ ВИЖТЕ ТУК