Матушев: За да биеш, трябва да имаш възможности, класа и шанс

Нека всички, които обичат Локомотив, да подкрепят футболистите, призова треньорът

Треньорът на Локомотив Пловдив Неделчо Матушев разкри какви са очакванията му от предстоящия шампионатен двубой срещу Берое.

Ето какво каза специалистът на днешната си пресконференция на Лаута:

Отборът се готви добре за мача с Берое. Футболистите се стараят в тренировките. Нагласата е във всеки един мач да излизаме за победа. Това е нашето желание, а и на феновете.

Знаете, че в един мач трябва да имаш и шанс. Ние ще направим всичко възможно да победим Берое. Но какво ще се случи - ще видим в събота. В някой от мачовете и шансът ни избяга, но аз претенции към играта мога да имам единствено за второто полувреме срещу Черно море.

Във всички останали срещи смятам, че футболистите се вложиха максимално, подхождаха по най-добрия начин, но за да побеждаваш, трябва да имаш и възможности, и нужната класа, и нужния шанс.

Берое е много здрав отбор. Отбор, който се гради от 4-5 години и постоянно се надгражда. В последно време играе много силно на чужд терен. Ние всичко това сме го анализирали и ще направим всичко възможно да победим Берое. С подкрепата естествено на нашата публика, която е доказала своята вярност към клуба и футболистите. А те наистина се нуждаят от подкрепата на феновете. Нека всички, които обичат Локомотив, да подкрепят футболистите в този труден момент.

Нямаме проблеми в състава. Всички са здрави и преди мача ще изберем кои 11 да излязат на терена.

Хората, които са на проби, ще останат поне 10-ина дни, за да преценим добре качествата им.