Цветан Цветанов ще посети Област Кърджали

В 18:30 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие

Заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов ще посети Област Кърджали на 18.09.2014 г. /четвъртък/. Той ще бъде придружаван от водача на листата на партията в Кърджали и областен координатор на ГЕРБ-Кърджали Цвета Караянчева, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Тoмислав Дончев и кандидатите за народни представители от региона.

В 10:00 часа Цветан Цветанов ще се срещне с членове и симпатизанти на ГЕРБ в офиса на партията в град Ардино, ул. „Търговска“ № 12. В 12:20 часа Цветанов ще разговаря с граждани в офиса на ПП ГЕРБ в Крумовград на пл. „България“ №25, както и на площада на града.
В 15:15 часа Цветан Цветанов ще се срещне с жителите на Момчилград в офиса на ПП ГЕРБ на ул. „Панайот Волов“ №1. В 16:15 часа заместник-председателят на ГЕРБ ще разговаря с граждани в Кърджали по време на пешеходна разходка от Автогарата до паметника на Васил Левски в града. В 17:00 часа Цветанов ще се срещне с членове и симпатизанти на ГЕРБ от Кърджали в кино комплекс „Орфей“, партерен етаж.
В 18:30 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в град Кърджали. На площад „Освобождение“ Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Кърджали листата на ГЕРБ за областта и основните приоритети от управленската програма на партията.