Петя Аврамова в Мизия: Бяхме тук преди кампанията, ще бъдем тук и след 5-ти октомври

Дарителската акция е проведена от ГЕРБ-Гоце Делчев

Мизия вече не е под вода, но проблемите продължава да са налице. Ние сме били тук от първия ден на бедствието и се опитваме да помагаме с каквото можем, според нуждите за съответния момент. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ-Враца Петя Аврамова в Мизия при предаването на дарението за пострадалите от наводнението. 

Дарителската акция е проведена от ГЕРБ-Гоце Делчев. Участвали са се не само членове и симпатизанти на партията, но и жители, съпричастни с нещастието на хората в Мизия. В акцията са събрани покъщнина, дрехи, електроуреди, провизии. Кандидатите за народни представители от ГЕРБ инж. Тотю Младенов, Мирослав Комитски, инж. Георги Гетовски, Симона Тенджерска също се включиха в инициативата.
„Не искам тази помощ да се използва за популистки цели, защото бяхме тук преди кампанията, ще бъдем тук и след 5-ти октомври. В момента се ремонтира общежитието в града, където да бъдат настанени останали без дом. ГЕРБ-Враца поема ангажимент да им предостави хладилник, професионална печка и пералня, така че да се създадат нормални условия за живот”, поясни Петя Аврамова. Аврамова призова всички хора и представители на политически сили в България да помогнат на нуждаещите се в Мизия.
Кметът на Мизия благодари на представителите на ГЕРБ за това, че от самото начало помагат на бедстващите с реална помощ в реално време.