Лиляна Павлова: За да се увеличат заплатите и пенсиите, трябва да стимулираме бизнеса

ГЕРБ има детайлна програма как стъпка по стъпка да бъде стабилизирана България

По покана на кмета на Девня Атанас Кузев водачът на варненската листа на ПП ГЕРБ Лиляна Павлова и кандидат-депутатите Красен Кралев, Павел Христов и Калин Калевски се включиха в градския събор на хората от третата възраст „Листопад на спомените“. Събитието се провежда за седма поредна година.

„На един от най-големите християнски празници – Вяра, Надежда и Любов и тяхната майка София, Ви  пожелавам преди всичко много здраве и мъдрост”, обърна се към жителите на Девня Павлова. Тя представи приоритите на ГЕРБ от управленската програма, като отдели специално внимание на реформата в здравеопазването и социалната политика. „Приоритет за нас ще бъде политиката в подкрепа на бизнеса. Знаем, че в основата на стабилната икономика стоят малкият и средният бизнес. Само ако те заработят отново, можем да мислим за повишаване на заплатите и на пенсиите”, посочи Павлова и допълни, че ГЕРБ има детайлна програма как стъпка по стъпка да бъде стабилизирана България.

„Ако има човек, който може да поеме отговорността и да помогне за преодоляването на кризата в страната, то това е Бойко Борисов. Той има куража да поеме страната в тези трудни времена”, каза Красен Кралев. „Затова и приех поканата да се включа в листата като представител на гражданската квота. Защото знам, че ГЕРБ ще успее!”, допълни той.