18 септември: Без излишни приказки

Слънце в Дева, Луна в Рак

В четвъртък общите астрологични тенденции ще се запазят и дори повече от вчера ще бъдем склонни да отделяме време и внимание преди всичко на своето психологично и емоционално състояние. Затова мнозина вероятно ще ограничат общуването и ще отдадат предпочитанията си на всекидневни рутинни дела, касаещи семейството, бита и личния комфорт. Възможността да пообщуваме повече с членовете на семейството и най-вече с децата и родителите си ще има успокояващ, а понякога дори мотивиращ ефект. Вниманието и разбирането които получаваме от тях ще подкрепят самочувствието ни и ще ни вдъхват повече увереност.

Първата половина на деня е подходяща за дейности изискващи внимание, точна преценка и добре усвоен опит. Този период ще протича спокойно и по план, което ще ни даде възможност да въведем ред в ежедневието, работата и личните си дела. По обед и в следобедните часове спокойствието може да бъде нарушено от хаос в комуникациите. Ще ни бъде трудно както да намерим точните думи за да предадем посланията си, така и да вникнем в онова което чуваме.Качеството на самата информация също ще бъде съмнително и ще трябва да положим специални усилия за не допуснем някой да прахоса времето ни с празни приказки, сплетни и клюки. Ограничете общуването си само в кръга на тези, с които са ви приятни или то които очаквате действително полезна и съществена за личните ви интереси информация.

Работа и бизнес
В деловите взаимоотношения и на работното място днес като цяло ни очаква суматоха. Използвайте сутрешните часове за да реализирате най-важните си планове за деня. Следобед това ще ви се отдаде далеч по трудно. Планирайте за днес дела, които не изискват активна комуникация с колеги, сътрудници и партньори. тя определено няма да е на ниво. Получената днес информация може да се окаже подвеждаща или умишлено заблуждаваща. Планирайте дейности касаещи обработка и анализ на цифри и данни за друг ден. Днес могат да бъдат допуснати съществени грешки, чието отстраняване ще изисква време и усилия през целия октомври.

Здраве, хранене и красота
Денят е благоприятен за провеждането на профилактични прегледи и укрепващи процедури. Специални внимание обърнете на кожата и косата, които се нуждаят нови грижи продукти и препарати. Днес ще можете да получите качествена консултация и да се снабдите с всичко необходимо на добра цена. Полезни ще бъдат плавните разтягащи и отпускащи упражнения, особено ако имате възможност да ги съчетаете с масаж и водни процедури. Водата днес имам балансиращо и пречистващо въздействие върху организма и психиката.