ЦСКА покани Стяуа за контрола на 11 октомври

Ръководството на "армейците" вече е стартирало организацията по новия спортен празник

ЦСКА е поканил Стяуа за контрола на 11 октомври. Румънският гранд трябва да даде отговор на червените до края на тази седмица.

Ръководството на „армейците“ вече е стартирало организацията по новия спортен празник, който ще се проведе на 11 октомври (събота). Той вече бе анонсиран от Александър Томов, но без сериозна конкретика. Този път шефовете на клуба разполагат с повече време и се стремят да изпипат максимално нещата.

При първата подобна инициатива на "Българска армия" акостира Металург (Донецк). Контролната среща бе посетена от над 5000 зрители, а в Борисовата градина през целия ден имаше хора, които се забавляваха по програмата, стартирала още в 10,00 часа сутринта.

Тогава "армейците" водеха преговори в България да акостира Парма, Киево или ПАОК, но по различни причини нещата с въпросните клубове не се получиха и се стигна до мач с Металург (Донецк), който обаче дойде без звездата си Жуниор Мораес.

За новия празник, който ще бъде посветен на 70-ия рожден ден на легендарния голмайстор Петър Жеков, се водят преговори с три тима. Единият от тях е Стяуа. Ако румънският гранд откаже, то ЦСКА ще премине към по-настоятелни разговори с другите два клуба, към които е отправил предложение.

ОЩЕ СПОРТНИ НОВИНИ ЧЕТЕТЕ НА SPORTONLINE.BG