Черната Златка: Намекнаха, че Иво Аръков не харесва жени

Започнаха и първите одумвания на влезлите в къщата

Точно в 8 часа тази сутрин съквартирантите бяха събудени в къщата на "ВИП брадър". Те обаче не демонстрираха желание да се вдигнат от леглата и им бяха необходими повече от десет минути, за да се разсънят. Това се видя от директно включване рано тази сутрин по Нова телевизия.

Започнаха и първите клюкини на влезлите в къщата. „Евгени Минчев намекна, че Иво Аръков има по-скоро други наклонности, не точно към жени, а към мъже”, каза в коментар за един от съквартирантите Златка Димитрова, известна и като Черната Златка.

Bulgariautre.bg съобщи преди време за съмнителните сексуални наклонности на актьорчето-самозванец.

Тя е първата поканена да каже мнението си, тъй като е сред редовните участници в риалити шоуто, където "блесна" с познанията си по география.

Предстои да влязат още няколко човека, това ще е изненада. Единственото, което стана ясно е, че има участници с подписани договори, но кой ще бъде вкаран в Къщата, ще бъде решено допълнително. Това съобщи продуцентът Нико Тупарев. Той отказа да назове имена, но обеща това да са интересни личности. Първото, което стана ясно е, че отделените в ТВУ-то вече ще са в работни гащеризони, оставен им е само един кат дрехи от техните.

Няма да има голяма чуждестранна звезда в шоуто, потвърди продуцентът. Той каза, че е имало две възможности да бъде поканен такава персона, но до договор не се е стигнало. Но евентуалната поява на Мика Стоичкова във "ВИП брадър" не беше изключена, априори.

Още по темата:

Елза Парини: Слуховете за бисексуалността на Иво Аръков са все по-настоятелни

Аръков с нов прякор - "Каръков"

Тъщата натирила алчния Аръков

Иво Аръков се пропи

Иво Аръков остана на улицата

Гей под прикритие

Малкия Иво бил 11-12 сантиметра

Иво Аръков не отказва мъжка ласка