Петричев: Лудогорец постигна целта си, отиваме без притеснение на "Анфийлд"

Благодаря на Левски за позитивното отношение, обяви шефът на "орлите"

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев призна, че неговият тим не се бои от предстоящото гостуване на Ливърпул на "Анфийлд". Шефът на шампионите бе част от делегацията на "орлите", която замина за Англия.

„Тръгваме без притеснение и страх. Чувстваме само уважение към Ливърпул не само заради историята им, но и заради агресивната трансферна политика това лято. Знаем на кой стадион отиваме. Ние вече постигнахме целта си - влизане в групите на Шампионската лига, сега новата цел е да се представим достойно и да спечелим максимума от възможното", коментира Петричев на летище "София".

"Играли сме и пред други пълни стадиони. Футболистите не се притесняват от обстановката. Все пак играхме два пъти на "ЮНА" и на два пъти постигнахме позитивен резултат".

Петричев не пропусна да коментира и жалбата, която тимът пусна за наказанието за домакинството на Реал Мадрид през октомври: Депозирали сме обжалването, чакаме решението - дано е позитивно. Умерен оптимист съм. Имаме голямо доверие на юристите си, които са оформили защитата ни. Имаме и сериозна подкрепа от служителите на националния стадион за ремонтните дейности, които трябва да бъдат извършени, за което сме им благодарни.

"Постигнали сме пълно съгласие с Левски. Благодаря им за позитивното отношение към нас. Те много добре знаят какво предизвикателство е за български отбор да играе на такъв форум. Договорили сме финансовите условия. Стадионът се нуждае от някои козметични корекции, които са съвсем протоколни. Мисля, че колелото се завъртя", обяви още шефът на шампионите.

Още спортни новини четете в Sportonline.bg