Кание Уест унижи инвалиди на концерт (видео)

Кара ги да станат

Рапърът Кание Уест изглежда наистина се смята за Господ. Съпругът на риалити звездата Ким Кардашиян направи чутовен гаф на свой концерт в Сидни, Австралия. Той прекъсна шоуто си, за да се увери, че абсолютно всички са изправени и готови да подскачат с ритъма на музиката.

Видео свидетелства как Кание фиксира двама души, които обаче не отговарят на призива му да станат от местата си. Ядосан, рапърът се провиква от сцената "Абе, вие да не сте на инвалидна количка?". Залата е огласена от бурен смях и освирквания към тези, които не изпълняват желанието на изпълнителя. Уви, шегата му се оказва самата истина.

Заради това, че феновете са далеч от сцената, Кание не успял да види, че точно тези двама души не могат да се изправят, просто защото им е невъзможно. В последствие, вместо да се извини, Кание заявил: "За пръв път спирам шоуто за толкова дълго, защото не сте на крака, не е за вярване! Ако сте инвалиди, ок!". Рап звездата изобщо не отчел факта, че може да е нанесъл тежък удар по самочувствието и психиката на собствените си фенове, които въпреки затрудненото си положение са броили около $300 за удоволствието да го видят на живо.