Всички дясно мислещи хора трябва да се обединят и да гласуват за ГЕРБ

За това призова Стефан Харалампиев, основател на Съюза на демократичните сили

Всички дясно мислещи хора трябва да се обединят и да гласуват за ГЕРБ. Това заяви един от основателите на Съюза на демократичните сили Стефан Харалампиев от с. Бабица.  81-годишният пенсионер се срещна с заместник - председателя на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов по време на посещението му в с. Конска, община Брезник. 

„Убеден съм, че няма друга алтернатива от управлението на ГЕРБ. Вярвам на партията и на хората, които споделят каузата за развитие по пътя на свободата и демокрацията“, изтъкна Стефан Харалампиев. По думите му, семейството му е било репресирано по време на комунистическия режим в България. Той сподели, че баща му е бил затворник в Белене, заради убежденията си, които са били в разрез с комунистическите принципи.

“Призовавам всички българи без изключение да посегнат към бюлетина номер 9, защото това е бъдещето. Всичко друго е вредно за България“, заяви Харалампиев. Той бе категоричен, че хората не трябва да  разпиляват ценен вот. „Пожелавам на ГЕРБ пълно мнозинство в следващия парламент, защото това е гаранция за светлото бъдеще на страната ни“, подчерта Стефан Харалампиев.

След по-малко от месец ни предстоят много важни избори, на които трябва да докажем, че ГЕРБ продължава да е първа политическа сила в България. Това каза заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов, който награди победителите в риболовен турнир в с. Конска, община Брезник. Той бе придружаван от водача на листата на ГЕРБ-Перник и Областен координатор на партията Вяра Церовска и останалите кандидати за народни представители от региона.

Цветан Цветанов подчерта, че през последната година страната ни е изгубила много ценно  време, което трябва да бъде наваксано и България да се върне на  пътя на икономическото развитие. „ГЕРБ е единствената политическа сила, която многократно е доказвала, че работи за България и българите. Сега е време за реформи, които да позволят на проблемните сектори отново да заработят“, категоричен беше Цветанов.

Междувременно водачът  на листата в 24 МИР –София Румяна Бъчварова се срещна с  жителите на район Сердика в столицата.

Прозрачност и активно участие на гражданското общество, това са основните послания на ПП ГЕРБ, каза тя. По думите й, при управлението на ГЕРБ е имало диалог, преди да бъдат предприети каквито и да е законодателни действия.
"Около 350 хил. домакинства ще бъдат изцяло санирани със 100 процента държавно финансиране, което автоматично ще намали с около 40-50 процента разходите на тези домакинства и ще повиши покупателната им способност “, каза още Бъчварова пред столичани.

Румяна Бъчварова призова за активно гласуване, за да може всички заложени приоритети в предизборната програма на ГЕРБ да бъдат изпълнени, а не пак да ни управляват коалиция БСП и ДПС и България да бъде разрушена. „Стабилна България, от това имаме нужда всички българи“, подчерта Бъчварова.