Червената устатница Мая Манолова не признава провала на БСП и ДПС

А за извинение пред гражданите и не мисли

Кандидат-депутатите от БСП и ГЕРБ Мая Манолова и Цецка Цачева влязоха в предизборен спор в предаването „Тази неделя”, по бТВ.
Според Цачева БСП са се провалили в управлението и с риториката си  целят да фокусират вниманието върху служебния кабинет, с надежда, че хората ще забравят какво е било преди по-малко от месец. „Вие се провалихте. Едно е да искаш, друго е да можеш и да го направиш”, коментира водачът на листата на ГЕРБ в Плевен.

От БСП забравят защо имаме кабинет с премиер Близнашки – защото БСП и ДПС се провалиха в управлението на държавата. Вие подценявате интелигентността на българските граждани и мислите, че са забравили, че до преди месец управлявахте и съсипахте страната. Наведете глава и поискайте извинение от българските граждани  за провала си и че го докарахте до това състояние. За БСП винаги има нарушение на Конституцията когато са губещи и когато се провалят за политиките си, каза Цачева.

Вместо извинение и сведена глава Манолова нагло обяви: Ние свалихме доверието си от правителството на Орешарски не защото не си вършеше работата, а за да дадем на хората възможност за честни избори. Така манипулативно червената хиена се опита да прикрие управленския провал на социалистите.